Urenregistratie

Volgen

In de urenregistratie vind je een overzicht van alle gewerkte diensten. Om de urenregistratie op te vragen klik je op de grote L1NDA button. Er verschijnen drie opties: kies 'Kantoor'. In het kantoor ga je naar de 'Urenregistratie'.

Klik op het icoon van de agendalagen:

Je komt in het volgende scherm terecht:

Agendalagen
Selecteer de gewenste agendalagen.

Start- en einddatum
Selecteer de gewenste periode.

Urenregistratie
Selecteer de urenregistratie die je wilt opvragen: standaard heb je de keuze uit 'Uurloners', 'Vast Urencontract' en 'Hele personeelsbestand'.

Tijdsnotatie
De urenregistratie kun je opvragen 'in decimalen' (5,50 uur) of 'in minuten' (5:30 uur).

Filter
Het filter toont standaard 'Alle uren'. Verder heb je de keuze uit 'Basis uren', 'Toeslag uren' en 'Plus uren'.

Klik op de roze button 'Bereken' om het overzicht op te vragen.

NB. Het kan zo zijn dat deze functionaliteit is uitgeschakeld. De manager beslist of hier gebruik van wordt gemaakt.