Loket - L1NDA koppeling tot stand brengen

Volgen

Om de koppeling tussen een Loket omgeving en een L1NDA omgeving te realiseren, moeten een aantal stappen doorlopen worden.

Aanmaken webservicegebruiker in loket.nl

Een webservicegebruiker is een normale gebruiker AK met de bijkomstigheid dat deze gebruiker gerechtigd is om webservices aan te roepen. Een webservicegebruiker moet als volgt worden ingericht:

• Soort gebruiker moet "Webservice gebruiker" zijn.
  • Selecteer de webservicepartij waarvoor de gebruiker toegang heeft. De webservicepartij bepaalt tot welke webservice(s) de gebruiker toegang heeft.
  • Autorisatieset kan "N.V.T." blijven. De gebruiker hoeft geen rechten te hebben.

Webservicegebruiker koppelen aan werkgever(s) Een webservicegebruiker heeft toegang tot werkgevers waaraan hij in loket.nl gekoppeld is. Zonder deze koppeling zal de webservice geen resultaten teruggeven.

Een webservicegebruiker wordt als volgt aan een werkgever gekoppeld:

1. Maak een team aan voor de webservicepartij. Loket adviseert om voor elke webservicepartij een apart team te maken.
  2. Koppel de werkgever(s) en de webservicegebruiker aan het team.

En nu?

Als de webservicegebruiker is aangemaakt in de Loketomgeving hebben wij de volgende gegevens nodig om de koppeling te activeren:

1. De omgevingscode (deze kan je eventueel bij Loket opvragen)
  2. Het cliëntnummer van de omgeving.
  3. De gebruikersnaam van de webservicegebruiker
  4. Het wachtwoord van de webservicegebruiker

Stuur deze vier gegevens naar support@l1nda.nl en wij zorgen ervoor dat de Loketomgeving wordt gekoppeld aan het L1NDA account!