Het actuele weer in het rooster

Volgen

Omschrijving

In de 'Roosterweergave' van het weekrooster kan je het weer aanzetten. Dit is voor iedereen van jullie account mogelijk. Als je het aangezet hebt zie je per filiaal dat je hebt een extra regel, waar je het weer van de aankomende en afgelopen dagen ziet. Als je met je muis over de weer icoontjes gaat, zal je extra details zien.

Het weer weergeven/uitzetten

Je kan ieder moment voor jezelf het weer aan of uit zetten. Dit kan je niet voor anderen doen. Het aan of uit zetten doe je door linksboven op het agendalagen icoontje te klikken (met het vinkje), waar je ook roosters/statistieken/onbeschikbaarheid kan aan of uit zetten. Vervolgens zie je daar het weer dat je aan kan vinken.

Het weer configureren

Het weer wordt geladen bij de postcode van jouw filiaal. Dit kunnen planners en bedrijfsleiders zelf bewerken of invullen. Dit doe je door linksboven op L1NDA te klikken, daarna Kantoor en daarna Systeem instellingen. Vervolgens klik je op het tabblad Weer.