Voorbeeld van trainingsoverzicht

Volgen

De L1NDA academie bestaat uit een aantal e-mails die je de basis van L1NDA uitlegt en je helpt jouw account zo snel mogelijk gereed te maken voor gebruik!

Afhankelijk van de bedrijfsinstellingen en je functie binnen het bedrijf ontvang je (een van) de volgende e-mails;

Voor medewerkers

1. Inloggegevens aanmaken
  2. (On)beschikbaarheid doorgeven (voorbeeld)
  3. Dienst registreren / accorderen

Voor managers / planners

1. Inloggegevens aanmaken
  2. Medewerkers uitnodigen
  3. Standaardrooster aanmaken (voorbeeld)
  4. Diensten kopiëren
  5. Rooster publiceren

Wil je een stap overslaan of een e-mail opnieuw ontvangen? Dit kan je op de volgende manier doen;

1. Log in bij je L1NDA-account
  2. Ga naar je account-instellingen
  3. Scroll naar het kopje 'Trainingsoverzicht'
  4. Bij de desbetreffende training kan je training pauzeren (overslaan) of hervatten

Ook kan je in je trainingsoverzicht zien welke trainingen je al hebt afgerond en hoeveel trainingen er nog actief zijn.