Het plaatsen van een vacature

Volgen

Vanuit jouw L1NDA account kun je eenvoudig vacatures plaatsen. Dit doe je door de volgende stappen te doorlopen;

1. Login bij je L1NDA account
  2. Klik op het L1NDA logo links bovenin de hoek
  3. Klik op het icoon van de wegwijzer met het kopje 'Vacaturebank' om in het vacatureoverzicht te komen

4. Klik op het plusteken in de linkerbovenhoek om een nieuwe vacature toe te voegen

5. Een detailscherm wordt geopend waarin je alle informatie over de vacature kunt invoeren
    - Functietitel
    Gelieve één functie per vacature. Vul niet je bedrijfsnaam in, dit doet L1NDA automatisch voor je.
    -  Korte functieomschrijving
    De functieomschrijving wordt getoond in de vacatureoverzicht, houd deze kort en bondig en geef in het kort aan waar je naar op zoek bent.
    Volledige functieomschrijving
    Een goede omschrijving van de functie die je wilt opvullen. Beschrijf kort je bedrijf, de vereisten van de functie en de sollicitant.
    - Locatie (indien van toepassing)
    Selecteer je locatie waarvoor je een medewerker zoekt (indien je 2 of meer filialen hebt). Als je  een medewerker voor meerdere vestigingen zoekt dien je een aparte vacature aan te maken voor elke vestiging.
    - Categorie
    Selecteer de juiste categorie (café/hotel/restaurant/overig) zodat de werkzoekenden je vacature makkelijker kunnen vinden.
    - Afbeelding uploaden
    Gebruik een aantrekkelijke afbeelding van je zaak dat kan worden gebruikt als hoofdafbeelding voor je vacature (controleer of je de rechten hebt deze afbeelding te gebruiken).
    - E-mailadres
    E-mailadres waarnaar de sollicitaties worden verstuurd.
    - Vragen toevoegen (indien wenselijk)
    Maak gebruik van de vooringestelde vragen of voer zelf je vragen in die je wilt stellen aan de sollicitanten. Door het selecteren van 'verwijderen' bij een vraag wordt deze verwijderd bij het opslaan van je vacature.

6. Klik op 'Versturen' en je vacature is direct online geplaatst op de L1NDA vacaturebank

Klik hier voor meer informatie over je vacatureoverzicht.