Menu: Alleen mijn diensten

Volgen

(navigatie: klik linksboven op het menu icoontje en klik op 'Alleen mijn diensten')

In dit scherm kan je:

• Jouw aankomende en net gewerkte diensten bekijken
  • Jouw net gewerkte diensttijden bewerken en registreren/accorderen (als dat bij jullie account aan staat)

Jouw aankomende en net gewerkte diensten bekijken

In dit scherm zie je alleen jouw eigen diensten. In het grijs zie je diensten die afgelopen zijn. Als je het scherm opent dan scrollt L1NDA automatisch naar de eerstvolgende dienst. Zo weet je super snel wanneer je moet werken.

Jouw net gewerkte diensttijden bewerken en registreren/accorderen

Als een dienst nog niet geaccordeerd of geregistreerd is, dan zie je een uitroepteken achter de dienst staan. Om hem te registreren of accorderen klik je op de dienst, pas je hem eventueel aan en klik je op 'Opslaan' onderaan het scherm. Hij wordt dan automatisch geregistreerd of geaccordeerd. Dat staat ook bij de knop 'Opslaan'.

Terug naar overzicht