Personeel opnieuw uitnodigen voor L1NDA.

Volgen

Het kan voorkomen dat een medewerker zijn/haar inlog gegevens kwijt is of dat er een verkeerd e-mail adres is ingevuld waardoor de medewerker de uitnodiging om in te loggen niet ontvangen heeft.

Als manager kan je deze medewerker opnieuw uitnodigen voor L1NDA.

Ga naar L1NDA personeel, zoek de betreffende medewerker op en klik op zijn/haar naam. klik op het vierde icoon links bovenin je scherm (het envelopje). Hierdoor nodig je de medewerker opnieuw uit voor L1NDA.
De medewerker ontvangt vervolgens binnen een kwartier een mail van L1NDA om zich aan te melden.