Registreren van je gewerkte uren

Volgen

Zodra je klaar bent met werken, moet je in L1NDA je geplande uren aanpassen naar de daadwerkelijk gewerkte uren, registreren noemen we dat. Het registreren van je eigen uren is erg belangrijk. Alleen geregistreerde uren kunnen door naar de urenregistratie en dat is nodig voor de verloning van je uren.

Je uren registreren doe je als volgt:

Je logt in op jullie L1NDA, dit kan via de app, mobiele website of via jullie L1NDA website op de pc.

Je klikt op je eigen dienst en past vervolgens de tijden en pauze aan naar de daadwerkelijke tijden die je hebt gewerkt/pauze hebt genomen. Daarna klik je op 'Registreer en opslaan'. Je uren zijn dan geregistreerd en worden geaccordeerd door je leidinggevende.