Hoe kan ik cookies aanzetten?

Volgen

Om L1NDA te kunnen gebruiken moet je browser cookies accepteren.

Hieronder is per browser beschreven hoe je deze kan activeren.

Cookies aanzetten in Internet Explorer

1. Kies in het menu voor de optie 'Extra' (of 'Tools') en vervolgens de optie 'Internet Opties' ('Internet Options').
  2. Klik op het tabblad 'Privacy'.
  3. De instelling waarmee de meeste sites werken is Medium.
  4. Onder de knop Advanced kunt u de gedetailleerde opties zelf opgeven.

cookie instellingen internet explorerAdvanced Cookies instellingen internet explorer - IE

Cookies aanzetten in Firefox

1. Kies in het menu voor de optie Extra (of Tools) en daarna Opties (Options).
  2. Klik op het tabblad Privacy
  3. Onder de optie 'Cookies' kunt u de optie 'Cookies van websites accepteren' aanvinken.

cookie instellingen firefox - Cookies aanzetten

Cookies aanzetten in Google Chrome en verwijderen

Klik op het blad icoon (streepjes)

1. Kies voor Opties (Settings)
  2. Scrol naar beneden en klik op Toon geavanceerde instellingen (Show advanced settings...)
  3. Klik onder de kop Privacy op inhoudsinstellingen (Content settings) onder Cookies kunt u kiezen tussen Toestaan... (Allow...)

Google chrome CookiesGoogle Cchrome  Settings Cookies

Cookies aanzetten in Safari (Mac)

1. Kies de optie 'Safari' in het menu
  2. Kies de optie 'Voorkeuren'.
  3. Kies het tabblad 'Beveiliging'.
  4. Onder 'Accepteer Cookies' kunt u de Cookies aanzetten.