Omzetten import functie

Volgen

Je kan in één keer voor langere tijd omzet importeren in L1NDA. Dit artikel legt je uit hoe je dat het beste kan doen.

Als je op L1NDA>Kantoor>Omzet klikt klik je op het pijltje dat naar rechts wijst, linksboven in beeld.

Je ziet dan het onderstaande:

Kies een startdatum (we raden een maandag aan) en een eind datum (we raden een zondag aan) en klik op download formulier.

Je vult dat excel document dan in met de te verwachten omzetten. Als je bijvoorbeeld een indicatie hebt van je gemiddelde omzet van de zeven dagen in de week kun je dat kopiëren voor een heel jaar in het excel document. Sla dat document dan op.

Als je nu bij stap 2 dat zelfde bestand kiest heb je in één de omzet voor een langere periode in L1NDA gezet en kun je daar tijdens het plannen rekening mee houden.