Import van Bolt kassa

For English click here

Handleiding koppeling Bolt en L1NDA

Dit document legt uit hoe de koppeling tussen Bolt en L1NDA gebruikt kan worden.
De koppeling bestaat uit het importeren van geregistreerde uren van de Bolt kassa naar L1NDA.

Inleiding

De medewerkers kunnen op de Bolt kassa in- en uit klokken. Deze geregistreerde tijden kunnen door de koppeling automatisch geïmporteerd worden in L1NDA. De geplande diensten worden dan bijgewerkt naar de daadwerkelijk gewerkte tijden.

Om de uren te kunnen importeren moet de helpdesk van L1NDA de koppeling voor het betreffende filiaal geactiveerd hebben.

Het importeren geregistreerde uren

1. Zorg dat je ingelogd bent in L1NDA

2. Klik op het logo linksboven en ga naar 'Kantoor'

3. Onder het kopje 'Personeelsadministratie' vind je de link 'Upload geklokte uren', klik hier op.

4. U vervolgens in het onderstaande scherm om de uren te importeren:

1. Klik op “Volgende stap” om de uren te importeren.
    De eerste keer worden de uren van gisteren geïmporteerd, vanaf dat moment worden de uren tot de laatste synchronisatie geïmporteerd.