Importeren van de kassa gegevens

For English click here

Dit document beschrijft hoe u de tijdsregistratie gegevens van uw kassa kunt importeren in L1NDA. Deze handleiding geld voor de volgende kassa's: Untill, Vectron, Bork en Micros

L1NDA wordt gebruikt om de diensten van uw werknemers te plannen én om de gewerkte tijden van de diensten te registeren. Het registreren van de uren kan via de de web-aplicatie, de mobiele app of via uw kassa.

Om dit te doen moet u de volgende stappen doorlopen

1. U moet bij u kassa leverancier vragen om het export bestand van de uren
  2. U moet in L1NDA de medewerkers koppelen aan het ID waaronder ze in de kassa bekend staan. Dit ID kunt u invullen bij het veld Badge Nummer door de profiel gegevens te bewerken
  3. Als u dit export bestand heeft kunt u aan L1NDA vragen om de import hiervan te activeren
  4. Onder Kantoor bij Personeelsadministratie vind u de link "Upload geklokte uren", klik hier op
  5. Selecteer uw kassa leverancier en upload het bestand
  6. De tijden van de diensten van de betreffende medewerkers worden bijgewerkt

Let op: op dit moment is het alleen mogelijk om de tijdsregistraties te importeren vanuit de kassa. De omzet cijfers zullen nog met de hand overgenomen moeten worden.