Automatische incasso instellen

For English click here

L1NDA houdt van de automatische incasso! Het instellen ervan is een fluitje van een cent. Het factuurbedrag wordt dan altijd 14 dagen na factuurdatum automatisch geincasseerd.

Hoe stel je de automatische incasso in?

(dit is alleen instelbaar voor degene die het L1NDA abonnement hebben afgesloten)

1. Je logt in op L1NDA

2. Je klikt rechts boven op je naam

3. Je klikt op "Abonnement"

4. Je klikt op "Klik hier om de dit abonnement te wijzigen naar automatisch incasso."

5. Je vult alle gegevens correct in en drukt op de knop "Aanpassen!"

Het is dan geregeld!

____________________________________________________________

_________________________________________________________

____________________________________________________________