Koppel je L1NDA werkrooster met Microsoft Outlook (Web Access)

Volgen
For English click here
Volg eerst stap 1 tot en met stap 4 van dit artikel.

Microsoft Outlook
1. Je hebt de geheime link gekopieerd. Als je deze link bezoekt in de browser dan zal de browser een "ICS" bestand downloaden. Deze heb je nodig voor de volgende stappen.

2.
Als je Outlook 2013 gebruikt, klik File > Open & Export > Import/Export.
Als je Outlook 2010 gebruikt, klik File > Open > Import.
Als je Outlook 2007 gebruikt, klik File > Import and Export.

3. Klik "Import an iCalendar (.ics)" or "vCalendar (.vcs)" > Volgende >.

4. Klik "locate the .ics file" en klik "Open".

5. Nu selecteer je het ICS bestand dat je net hebt gedownload. Je kan vervolgens aangeven of je hem wilt openen of openen als nieuwe kalender. Zo kan je hem aan je bestaande agenda toevoegen of als nieuwe.

Microsoft Outlook Web Access
1. Log in bij Outlook Web Acces en ga naar de "Calendar Module"
2. Rechter muisklik op "My Calendars"
3. Select "Open Calendar"
4. In het onderste invulveld, plak de geheime L1NDA url
5. Select "Okay"
6. De server zal nu starten met synchroniseren en je zal snel de L1NDA agenda zien als extra agenda.