Maak een bladwijzer van de L1NDA website op je computer

For English click here

L1NDA een 100% online tool en dus op de smartphone, tablet, of computer toegankelijk via de browser. Het voordeel is dat je nooit iets hoeft te installeren op je computer, dat het rooster overal ter wereld raadpleegbaar is, dat je het meest actuele rooster altijd bij je draagt, dat je laatste wijzigingen altijd direct online opgeslagen zijn en dat wij zorgen dat iedere ochtend de account gebackupt wordt.

Als je een bladwijzer maakt kan je dit het beste doen van het loginscherm. Als je dan je bookmark bezoekt en inlogt, dan wordt je direct naar 'de huidige week' doorgestuurd.

Hoe je een bladwijzer op je computer maakt verschilt per browser. Daar is trouwens ook een sneltoets voor. Als je de L1NDA website op je browser hebt druk je Ctrl + B om een bladwijzer toe te voegen.

Weet je even niet wat jouw website is? Klik dan hier.