Stel automatische reminders in voor je aankomende diensten

For English click here

De volgende tip werkt alleen als je jouw L1NDA werkrooster hebt gekoppeld aan jouw online agenda tool zoals Google Calendar en iCal.

Heb je dit nog niet gedaan? Lees dan hier hoe je dit kan doen!

Nadat je jouw L1NDA werkrooster in jouw online tool hebt gezet, kan je naar de instellingen pagina gaan voor deze agenda in jouw online agenda tool.

Hieronder zie je een voorbeeld van hoe het in Google Calendar er uit ziet. In het voorbeeld hieronder zie je bijvoorbeeld dat is ingesteld dat 2 x een herinneringsemail per dienst wordt gtestuurd en dat er een popup wordt gegeven op de telefoon.