Dienst accorderen (2:30)

Volgen

Als je klaar bent met je dienst log je in op L1NDA om jouw werktijden door te geven. Je tekent dan ook jouw dienst af. Dat noemen wij ‘accorderen’. Als je je dienst accordeert kan deze uitbetaald worden. Je moet altijd je dienst online op L1NDA accorderen, ook al heb je precies jouw geplande werktijden gewerkt.

Je kan je dienst een kwartier voor het einde van je dienst accorderen. Als je bijvoorbeeld 3 uur eerder stopt, dan moet je eerst jouw dienst aanpassen en deze opslaan. Vervolgens klik je opnieuw op de dienst, dan kan je hem accorderen.

Je accordeert als volgt:

• Je logt in op L1NDA, kan ook via de app op je smartphone.
  • Je klikt op je dienst.
  • Je past de werktijden aan als je anders hebt gewerkt dan gepland.
  • Je klikt op de knop ‘accordeer en opslaan’ om de dienst te accorderen.