Schermuitleg

For English click here

Schermuitleg Verlof Saldo

Saldo (datum)
Dit is het verlof saldo op deze datum. Dit saldo wordt in aantal uren weergeven (linker kolom) en in aantal dienstdagen (rechterkolom). Het wordt uitgerekend aan de hand van hoe veel er de afgelopen periode opgespaard en opgenomen is.

Opgebouwd
Dit is het verlof dat tijdens de periode is opgebouwd. Bij vaste krachten is dit afhankelijk van het contracturen. Bij uurloners wordt dit bepaald aan de hand van hoeveel uren de uurloner gewerkt heeft in het rooster.

Opgenomen
Dit is het aantal vakantiedagen dat de werknemer heeft opgenomen. Deze kan je registreren in het Improductief rooster.

Correcties
De totale hoeveelheid aan correctie saldo dat is toegevoegd. Klik bij een correctiesaldo op het icoontje om correcties toe te voegen, bewerken of verwijderen.

Plus min saldo (datum)
Dit is het plus min saldo aan het eind van de geselecteerde periode. Klik op deze kolomnaam om direct te springen naar het plus min saldo

Schermuitleg Verloopweergave
Onvolledig
Door de huidige geselecteerde start en einddatum is deze periode niet volledig in het overzicht opgenomen. Wil je dit toch? Klik dan op de link 'onvolledig' om deze periode volledig in het overzicht op te nemen (meer informatie).