Website, gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Volgen
Gebruik je L1NDA en weet je niet meer hoe je moet inloggen? Kan je jouw L1NDA inloggegevens niet meer vinden? Dan heb je wellicht op internet gezocht naar jullie account. Elke L1NDA-gebruiker heeft zijn eigen webadres, bijvoorbeeld www.indeherberg.l1nda.nl. Deze accounts zijn echter niet vindbaar door Google of Bing. Dit is uit veiligheid gedaan; het gaat immers niemand wat aan wat jullie website is!

Weet je jouw loginnaam/wachtwoord niet meer?
Weet je jouw wachtwoord of loginnaam niet meer, maar wel de website? Dan kan je de website bezoeken en daar klikken op ‘Wachtwoord vergeten?’.
Je kan ook jouw bedrijfsleider vragen om in L1NDA aan te klikken dat jij opnieuw uitgenodigd moet worden voor het systeem. Dan ontvang jij opnieuw een uitnodiging waarmee je een loginnaam en wachtwoord kan aanmaken.

Weet je je website niet meer?
Je kan er als volgt achter komen hoe je kan inloggen op L1NDA:
•   Vanuit de mails die je van L1NDA krijgt kan je ook inloggen. Daarin heb je beveiligde links die jou doorsturen naar jouw L1NDA account. Je kan natuurlijk ook een collega vragen naar de website of in de geschiedenis van jouw webbrowser zoeken op 'L1NDA'.
•   Als je wordt aangemaakt in L1NDA krijg je van haar een uitnodigingsmail, hier kun je
•   Je kan ons natuurlijk ook mailen op support@l1nda.nl.