Hoe geef je je (on)beschikbaarheid door (2:08)

Volgen

Je kunt zowel via de desktop als via de L1NDA app je (on)beschikbaarheid doorgeven.
We leggen je hier uit hoe je je onbeschikbaarheid door geeft, dit gebeurd op dezelfde manier als dat je beschikbaarheid kan doorgeven. Welke van de twee (of beide) jij kan doen is afhankelijk van de instellingen van jullie account.

Via de desktop

Via de L1NDA app

1. Navigeer naar de dag waarvoor jij je (on)beschikbaarheid wilt doorgeven
  2. Klik op het roze plus teken
  3. Maak een keuze of het om (on)beschikbaarheid gaat
  4. Vul de start- en eindtijd van je (on)beschikbaarheid in, of vink 'hele dag' aan
  5. Druk op 'Opslaan' en je hebt de informatie toegevoegd