Introductie

For English click here

De plus min module geeft inzicht in hoeverre de werknemers met een vast aantal contracturen per week (vaste krachten) aan hun contracturen komen. Dit wordt ook wel tijd-voor-tijd genoemd, of overuren en onder uren.

Bekijk hier de instructievideo.

Wil je weten hoe de plus min uren worden berekend aan de hand van contracturen en daadwerkelijk gewerkte roosteruren? Klik dan hier.

Wil je gelijk aan de slag met jullie plus min module? Klik dan hier.

Overzicht van de mogelijkheden:

• Direct en actueel inzicht in het plus min saldo op iedere gewenste pijl datum. Als je hem opent zie je altijd direct het actuele plus min saldo van vandaag.
  • Je krijgt het overzicht in twee varianten: (1) een staaf diagram om direct inzicht te krijgen en (2) een informatieve tabel die uitlegt hoe dit saldo tot stand is gekomen.
  • Je hebt een totaal overzicht van alle medewerkers, maar ook per medewerker een detailkaart, waarin je precies kan zien hoeveel de medewerker over een selecteerde periode boven of onder zijn contract heeft gewerkt.
  • Alles is te exporteren naar Excel
  • Je kan correcties op het saldo maken, bijvoorbeeld om een begin saldo aan te geven als je in L1NDA begint, of als je een verrekening op het saldo wilt doen.
  • Je kan het saldo opvragen van iedere datum die je wilt, dus dat kan ook een toekomstige of een verleden datum zijn.
  • Je kan het verloop van het saldo over iedere gewenste periode opvragen. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig zien hoeveel de medewerkers de afgelopen drie maanden boven of onder hun contract hebben gewerkt.
  • Je kan de overzichten per dag, week, maand, kwartaal en jaar opvragen.
  • Support voor meerdere filialen: het overzicht wordt handig per filiaal gerangschikt en je kan ook alleen 1 filiaal opvragen voor nader onderzoek.
  • Je krijgt naast het plus min saldo direct inzicht in het verlof saldo van je medewerkers. Dit is wel zo belangrijk, want dit zijn 2 saldi die veel met elkaar te maken hebben.

Wil je aan de slag met de plus min module? Klik dan hier.
Of wil je terug naar alle Plus Min Uren help artikels?