Hoe kan ik een medewerker bewerken in mijn personeelsbestand?

Volgen
Voor het bewerken van een medewerker klik je linksboven op L1NDA en vervolgens op personeel. Er wordt nu een overzicht geopend van alle medewerkers, hierin kan je de medewerker aanklikken die je wilt bewerken. Vervolgens klik je linksboven op het potloodje ‘gegevens bewerken’ om de gegevens van een medewerker te bewerken. Ga naar stap 2 en klik op klaar, de gegevens worden opgeslagen. Op deze manier kan ook de functie/team van een medewerker worden toegewezen of worden aangepast. Wanneer je een medewerker in twee of meer teams in wilt delen kan dit door de Ctrl-toets ingedrukt te houden.