Hoe kan ik het urenoverzicht van een bepaalde periode opvragen en exporteren naar Excel?

Volgen

Klik allereerst linksboven op L1NDA, kantoor en vervolgens op urenregistratie. Er opent zich nu een lege pagina waarin je de uren van een bepaalde periode op kunt vragen. Klik linksboven op agendaperiode en selecteer de agenda’s waarvan je de uren op wilt vragen. Vervolgens kies je de start- en einddatum waarvan je de uren op wilt vragen, het personeel waarvan je de uren op wilt vragen en de tijdsnotatie in decimalen of minuten. Klik op bereken en het totale urenoverzicht per medewerker verschijnt. Het is belangrijk om te kijken of er bovenin nog waarschuwingen worden weergegeven, deze moeten eerst worden bekeken en opgelost om er zeker van te zijn dat de urenregistratie klopt. Wanneer alle uren kloppen klik je linksboven op het printer icoontje om de uren te exporteren naar Excel.