Ik heb diensten van een medewerker verwijderd maar deze ziet zijn diensten nog wel in het rooster, hoe kan dit?

Volgen
De reden hiervoor kan zijn dat de verwijderde diensten nog niet zijn gepubliceerd. Wanneer dit het geval is zal de medewerker niet op de hoogte worden gebracht van de verwijderde diensten en zal hij zijn ‘oude’ diensten nog zien.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen