Is het mogelijk om bijlagen toe te voegen aan de uitnodigingsmail van L1NDA?

Volgen
Nee, het is helaas niet mogelijk om een bijlage te koppelen aan de uitnodigingsmail van L1NDA. Het is wel mogelijk om zelf een groepsmail vanuit L1NDA te versturen, hier kunnen ook bijlagen aan worden toegevoegd. Ga hiervoor naar personeel en klik linksboven op het envelopje, vervolgens zal dan jouw eigen e-mail programma worden geopend met alle e-mailadressen.