Ik kan niet meer inloggen in mijn L1NDA account met mijn gegevens, kan ik een nieuw account aanmaken?

Volgen

Wanneer je als medewerkers niet meer kan inloggen in je account kan je contact opnemen met je manager, deze kan je opnieuw uitnodigen waarna je een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord aan kunt maken. Wanneer je als manager/bedrijfsleider niet meer in kan loggen kan je contact opnemen met L1NDA, zij zal je dan opnieuw een uitnodiging sturen.