Welke gratis browsers raadt L1NDA aan?

Volgen
Welke gratis browsers raadt L1NDA aan?

De onderstaande browsers zijn gratis verkrijgbaar. Deze zijn veilig en snel en in een handomdraai te installeren.

L1NDA is het snelst en mooist op de browser Google Chrome
Verder draait L1NDA ook optimaal op Mozilla Firefox en Apple's Safari.

Wil je weten welke browser jij op dit moment gebruikt? Surf dan naar What is my browser, en dan zie je direct jouw browser in beeld.

Waarom ondersteunt L1NDA geen Internet Explorer 8?

Internet Explorer 8 is een oude browser die in 2009 werd gelanceerd. Deze voldoet echter niet meer aan de huidige internet standaarden op gebied van snelheid en veiligheid. Daarom zijn er inmiddels ook nieuwere versies van Internet Explorer te downloaden, zoals versie 9 en inmiddels ook versie 10. Deze ondersteunen wij wel.

Om L1NDA verder zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken gebruiken wij de meest moderne webtechnieken. Deze moderne techniek worden ook niet meer door oude browserversies ondersteund.

Wist je dat nog maar 10% van de browsers wereldwijd op Internet Explorer 8 draait?