Kennis maken met de overzichten

Voor meer informatie. bekijk ook de instructievideo.

Overzicht met alle medewerkers
(klik op afbeelding voor een grote versie)

Verloopoverzicht van een medewerker
(klik op afbeelding voor een grote versie)

Uitleg kolommen plus min tabel

Saldo (datum)
Dit is het plus min saldo op deze datum. Dit saldo wordt in aantal uren weergeven (linker kolom) en in aantal dienstdagen (rechterkolom). Het wordt uitgerekend aan de hand van hoe veel er de afgelopen periode boven of onder het contract is gewerkt en de correcties die handmatig zijn toegevoegd.

Boven/onder contract
Deze kolom geeft aan hoeveel er in de huidig geselecteerde periode boven of onder het contract is gewerkt. Het wordt uitgerekend aan de hand van de kolommen 'Rooster' en 'Contract'.

Rooster
Dit zijn alle uren die in de huidig geselecteerde periode in het rooster zijn ingevoerd en die samen aan de contracturen zouden moeten voldoen. Dit zijn niet alleen diensten uit het werkrooster, maar ook improductieve uren zoals ziekte, vakantie en verlof uren.

Contract
Het aantal contract uren waar de werknemer in de huidig geselecteerde periode aan heeft moeten voldoen.

Correcties
De totale hoeveelheid aan correctie saldo dat is toegevoegd. Klik bij een correctiesaldo op het icoontje om correcties toe te voegen, bewerken of verwijderen.

Verlof saldo (datum)
Dit is het verlof saldo aan het eind van de geselecteerde periode. Klik op deze kolomnaam om direct te springen naar het verlofsaldo.

Voor meer informatie. bekijk ook de instructievideo.

Terug naar alle Plus Min Uren help artikels