NMBRS-L1NDA koppeling: token aanmaken en activeren

Volgen

L1NDA heeft een koppeling met salarisadministratiesysteem NMBRS. Om de koppeling te activeren zijn vanuit je NMBRS omgeving een aantal stappen nodig.

1. Ga naar via instellingen naar "Klant login" onder "Gebruikersaccounts".

2. Vanuit hier moet er een nieuwe gebruiker aangemaakt worden. Klik hiervoor op "Nieuwe account".

3. Vul de gegevens zoals onderstaand te zien is in, en kies voor een van de aangegeven gebruikersrechten (afhankelijk van de inrichting van de NMBRS omgeving). Klik hierna op "Opslaan"

4. Activeer de gebruiker nmbrs@l1nda.nl door op het envelopje te klikken (en daarna op het vinkje om te activeren) (1) en kies daarna voor een filter (2).

5. Kies bij de filter welk bedrijf je wil koppelen aan deze gebruiker (1) en klik hierna op "Opslaan".

6. Nu is het tijd om een token aan te maken voor de gebruiker (nmbrs@l1nda.nl). Klik hiervoor op het plusje onder "API token"

7. Klik nu op "Toevoegen" (1) zoals in het onderstaande scherm. Vervolgens selecteer en kopieer  je de token (2).

8. Plak de code in een mail en stuur deze naar support@l1nda.nl

Et voilà! Vanuit hier zullen wij de koppeling verder activeren!