App: scherm opnemen (video) met IOS 11

Volgen

App: scherm opnemen (video) met IOS 11

1. Ga naar instellingen en druk op ‘’Bedieningspaneel’’. Druk vervolgens op: ‘’Pas regelaars aan’’.

2. Druk op het groene plusje voor ‘’Schermopname’’.

3. Swipe vanaf beneden het bedieningspaneel omhoog en klik op het schermopname-icoon. Binnen drie seconden begint je schermopname!

4. Ga nu naar de L1NDA app zodat we precies kunnen zien wat de handelingen zijn die je in de app verricht. Als je klaar bent met opnemen klik je op de rode balk bovenin en daarna op ‘’Stop’’