Een via de Flex Marktplaats vervulde dienst accorderen

Volgen

Net zoals je gewone diensten wil L1NDA graag dat de diensten via de Flex Marktplaats ook worden afgesloten door deze te accorderen. Aangezien dit soort diensten niet via je eigen medewerkers worden vervuld, gaat het accorderen hiervan net iets anders dan dat je van L1NDA gewend bent.

Hoe gaat het in z'n werk?

L1NDA wil graag weten of de ingeroosterde uren ook de daadwerkelijk gewerkte uren zijn geweest dat de Flexer heeft gewerkt. Daarom vraagt L1NDA zowel aan jou als aan de Flexer welke tijden er zijn gewerkt.

1. Zoals je van L1NDA gewend bent, verschijnt er een icoontje (driehoekje met uitroepteken) bij de vervulde dienst waarvan de daadwerkelijk gewerkte uren nog niet zijn ingevuld. Dit betekent dat L1NDA graag nog informatie ontvangt.
  2. Door op deze dienst te klikken open je de dienst, waardoor je deze kan accorderen; pas de tijden aan naar de gewerkte uren (indien nodig) en klik op op de knop 'Goedkeuren en opslaan'.Lisa_Peters.png
  3. Je dienst is geaccordeerd en de daadwerkelijk gewerkte uren worden naar de Flex Marktplaats gestuurd, waarna L1NDA wacht op bevestiging van de Flexer (dit verloopt via de desbetreffende partner van L1NDA).

Mocht de Flexer al zijn gewerkte uren hebben doorgegeven voordat jij de dienst hebt geaccordeerd, dan zie je de daadwerkelijk gewerkte uren voor de desbetreffende dienst in je rooster. Hierover wordt je ook geïnformeerd zodra je de ballon opent. Door op 'Goedkeuren en opslaan' te klikken zonder de tijden aan te passen, ga je akkoord met de door de Flexer opgegeven uren.

Mocht je niet akkoord gaan met de ingevoerde tijden, dan kun je de tijden aanpassen en op 'Goedkeuren en opslaan' klikken. Aangezien er dan een verschil is tussen jouw uren en de uren van de Flexer, zal het Flex Marktplaats team contact met je opnemen om ervoor te zorgen dat er een overeenstemming van de daadwerkelijk gewerkte uren is.

No show

L1NDA doet er alles aan om je te helpen de gaten in je rooster te vullen met goede Flexers. Helaas komt het ooit voor dat de Flexer niet de geplande dienst werkt. Dit wordt ook wel bestempeld als een 'no show'.

Een dienst markeren als een 'no show' kan je doen door deze te openen en klikken op de knop 'no show'. Je hoeft hiervoor de tijden niet aan te passen.

Vervolgens zal deze informatie worden doorgestuurd naar de Flex Markplaats waar op goedkeuring van de Flexer (of de partner) wordt gevraagd.

Mocht de Flexer al eerder hebben aangegeven dat de dienst een 'no show' is, dan kan jij dit bevestigen door bovenstaande handeling uit te voeren (klik op de knop 'no show').

Zodra de dienst is bevestigd als een 'no show' door zowel jou als de Flexer, wordt deze dienst weer een reguliere L1NDA dienst; het icoontje verdwijnt en je hebt de mogelijkheid de dienst te verwijderen uit je rooster.