Herhaaldelijk (on)beschikbaarheid invoeren

Volgen

Je kan de (on)beschikbaarheid van jezelf of van je medewerkers herhaaldelijk invoeren. Dit doe je door op 'details' naast opslaan te klikken en zodoende voor langere tijd je (on)beschikbaarheid doorgeven. Hieronder wordt precies uitgelegd welke stappen je kunt volgen:

1. Klik op het plusje in de (on)beschikbaarheidslaag en selecteer onbeschikbaar of beschikbaar.
  2. Klik vervolgens op 'details'.
  3. Vink 'Hele dag' aan als jij of de medewerker de hele dag (on)beschikbaar is.
  4. Kies de naam van de medewerker om wie het gaat (of jezelf).
  5. Vink 'Ik wil deze kopiëren ...' aan.
  6. Vervolgens kies je bij 'Selecteer tijdsinterval' hetgeen aan hoe vaak je de dienst herhaaldelijk wilt invoeren. Dus, ben jij of de medewerker bijvoorbeeld elke zaterdag onbeschikbaar dan selecteer je hier 'elke week'.
  7. Vervolgens kies je bij 'Kopieer van .... t/m' de einddatum tot hoe ver jij deze dienst herhaaldelijk in het rooster wilt zien.
  8. Klik dan op 'opslaan'.

In het volgende filmpje laten we nog snel zien hoe je dit doet.