Hoe kan ik mijn urenregistratie zien?

Volgen

Je kan als medewerker je urenregistratie zien en bijhouden. Dit doe je door eerst links bovenin op het L1NDA logo te klikken. Dan zie je drie icoontjes en klik je op het middelste icoon 'Kantoor'.

Klik op ’Urenregistratie’  en dan op  Screenshot_3.png 'icoon'. Je komt in dit scherm terecht:

Vink alle agenda’s (behalve ’Improductief’) aan en kies bij ’Startdatum’ en ‘Einddatum' de periode waarvan jij je urenregistratie wilt inzien. Vervolgens klik je op ’Bereken’. Je krijgt dan precies de uren te zien van van de periode dat jij hebt ingevuld. Ook kunnen jouw uren geëxporteerd worden naar een excel bestand door links bovenin op het tweede icoon (printer) te klikken.

NB. Het kan zo zijn dat deze functionaliteit is uitgeschakeld in bepaalde accounts. De manager beslist of hier gebruik van wordt gemaakt.