Partnerportaal: Checkout

Volgen

Zodra een dienst is gewerkt door jouw aangedragen kandidaat, dienen jij en onze klant (de planner) overeenstemming te treffen over de gewerkte uren. Waar voorheen het Flex Marktplaats team contact met je opnam, kun je dit voortaan zelf in het partnerportaal.

Hoe gaat het in z'n werk?

In het partnerportaal is het tabblad 'Checkout' toegevoegd. In dit tabblad vind je alle diensten die vervuld zijn door jouw kandidaten en reeds in het verleden liggen. Het is nu mogelijk dat zowel de planner in L1NDA als jij in het partnerportaal de daadwerkelijk gewerkte uren invult of aangeeft dat het een 'no show' is; het is dus een wisselwerking.

De diensten in deze pagina kunnen de volgende statussen hebben;

• Hired
    De dienst is vervuld door jouw kandidaat en ligt in het verleden. Noch de planner, jij of het Flex Marktplaats team zijn gestart met de checkout procedure.
  • Waiting for EA
    De planner heeft in L1NDA al de daadwerkelijk gewerkte uren of een 'no show' ingevoerd en wacht op bevestiging van jou.
  • Waiting for planner
    Je hebt zelf de daadwerkelijk gewerkte uren al doorgevoerd of de dienst als 'no show' gemarkeerd en wacht nu op goedkeuring van de planner
  • Hours declined by EA
    Je bent niet akkoord gegaan met de gewerkte uren of de status 'no show' die de planner voor deze dienst heeft opgegeven. Het Flex Marktplaats team neemt contact op met jou en de planner om ervoor te zorgen dat er alsnog overeenstemming plaatsvindt over de gewerkte uren of de status 'no show'.
  • Hours declined by planner
    De planner is niet akkoord gegaan met de gewerkte uren of de status 'no show' die je hebt ingevoerd voor deze dienst. Het Flex Marktplaats team neemt contact op met jou en de planner om ervoor te zorgen dat er alsnog overeenstemming plaatsvindt over de gewerkte uren of de status 'no show'.

Uren invoeren bij de dienst met status 'hired':

1. Open de pagina 'Checkout' in het partnerportaal
  2. Klik op een dienst met de status 'hired'
  3. Voer vervolgens de daadwerkelijk gewerkte uren in of selecteer de optie 'no show'
  4. Klik op 'Save' om de wijziging op te slaan, of op 'cancel' om het proces te annuleren

Gewerkte uren of 'no show' bevestigen bij dienst met status 'waiting for EA':

1. Op de Checkout pagina klik op een dienst met de status 'Waiting for EA'
  2. Klik op de knop 'Confirm' om de gewerkte uren of 'no show' ingevoerd door de planner te bevestigen, klik op de knop 'Decline' om de gewerkte uren of 'no show' opgegeven bij de planner af te wijzen, of klik op 'Cancel' om het proces te annuleren.

Als een dienst is goedgekeurd door beide partijen (planner en jijzelf), verplaatst de dienst zich van de Checkout pagina naar de pagina 'Archive'.

Als jij en de planner het niet eens zijn over de gewerkte uren of de status 'no show', dan wordt de dienst rood gemarkeerd in de Checkout pagina. Het Flex Marktplaats team zal vervolgens contact met beide opnemen om ervoor te zorgen dat de dienst alsnog kan worden afgerond. Na het bereiken van een akkoord zal het Flex Marktplaats team de uren aanpassen en verplaatst de dienst alsnog van de pagina 'Checkout' naar de pagina 'Archive'.