Partnerportaal: Kandidaat bewerken

Volgen

Als je als partner een kandidaat hebt aangedragen voor een openstaande dienst, dan heb je de mogelijkheid om de gegevens te bewerken. Dit kan je doen door middel van het doorlopen van de volgende stappen:

1. Login op het partnerportaal
  2. Ga naar de dienst in het dienstenoverzicht (tabblad 'Shifts')
  3. Klik op deze dienst om de detailpagina van de dienst te openen
  4. In de detailpagina zie je jouw aangedragen kandida(a)t(en)
  5. Klik op de kandidaat waarvan je de gegevens wilt bewerken.
  6. Een volgend detailscherm wordt geopend met de gegevens van de kandidaat. Klik op 'Edit' om de gegevens te bewerken, klik op 'Back' om terug te gaan naar de dienst detailpagina.
  7. Zodra je de gegevens van een kandidaat hebt bewerkt, kan je ofwel het proces annuleren d.m.v. het klikken op 'Cancel', of klik op 'Update shift applicant' om de wijziging in gegevens te bevestigen. Deze gegevens worden automatisch aangepast in het overzicht.