Partnerportaal: Kandidaat toevoegen

Volgen

Zodra een dienst aan jouw organisatie wordt uitgevraagd, heb je de mogelijkheid om kandidaten aan te dragen die deze dienst kunnen werken.

Voorheen gebeurde dit middels een formulier, maar met de livegang van het partnerportaal kan dit nu via deze omgeving en kan je dat als volgt doen:

1. Login bij de Flex Marktplaats
  2. Ga in het overzicht van 'Shifts' naar de desbetreffende dienst
  3. Klik op deze dienst, een detailpagina wordt geopend
  4. Klik op de knop 'Add applicant' om een kandidaat toe te voegen, of op 'Back' om terug te gaan naar het dienstenoverzichtadd_applicant.png
  5. Zodra je op 'Add applicant' klikt kom je in een detailscherm waarin je de gegevens van de kandidaat kunt invoeren; de zoekfunctionaliteit kan je gebruiken als je eerder dezelfde kandidaat hebt ingevoerd en nogmaals wilt aandragen voor een nieuwe dienst. Vul dan bijvoorbeeld de eerste letter van deze kandidaat in en klik op 'Search'. Middels een dropdown kan je de desbetreffende kandidaat selecteren.
  6. Zodra je de gegevens van de kandidaat hebt ingevuld, klik op 'Add applicant' om de kandidaat aan te dragen voor de openstaande dienst, of klik op 'Cancel' om het proces te annuleren.

Zodra je een kandidaat hebt aangedragen, kan je deze terugzien in het detailscherm van de desbetreffende dienst.