Partnerportaal: Sorteren in dienstenoverzicht

Volgen

Het dienstenoverzicht in het partnerportaal kan een hoop diensten bevatten. Om eenvoudig informatie terug te vinden kan je een aantal kolommen sorteren.

De volgende kolommen kan je sorteren d.m.v. het klikken op de pijltjes naast de kolomnaam: pijltjes.png

De FlexMarket shift ID:
Je sorteert de unieke dienstnummer oplopend of aflopend (aflopend = meest recente dienst bovenaan)

Customer Name
Je kunt de klantnaam sorteren op A-Z of Z-A.

Added at
De datum waarop een dienst is uitgevraagd kan je sorteren op oplopend of aflopend (aflopend = meest recente dienst uitgevraagd staat bovenaan)

Work type
Sorteren van de type diensten (gebaseerd op de vestiging) A-Z of Z-A per klant. Dus bij het selecteren van deze kolom zal het systeem sorteren of alfabetische volgorde van de desbetreffende vestiging, gevolg door sorteren van klanten.

From date
De datum waarop een dienst plaatsvindt kan je sorteren op oplopend of aflopend (oplopend = de meest recente dienst bovenaan).

Status
Je kunt de diensten ook sorteren op status A-Z of Z-A, momenteel 'Offered - Fulfilled' of 'Fulfilled - Offered'.