Rooster: Dienst toevoegen/bewerken/kopiëren

Volgen

Om een dienst toe te voegen in het rooster ga je met je muis over de rij met de naam van de kalenderlaag (in het voorbeeld 'Keuken'). Er verschijnt een plus-icoon (add_icon.png) en de desbetreffende dag wordt geïndiceerd.

Een pop-up scherm wordt geopend waarin je een dienst kan toevoegen. Op basis van je account-instellingen worden hier de velden getoond die je nodig hebt om een dienst toe te voegen/te bewerken.

Het toevoegen/bewerken van een dienst is eenvoudiger gemaakt, waardoor er geen link meer is naar een detailpagina (voorheen weergegeven met de link 'Details').

Kopiëren
Wil je een dienst kopiëren (afhankelijk van je account-instellingen), dan vink je het vakje naast 'Dienst Kopiëren' aan en worden er twee velden getoond; 'Herhalen' en 'Eind Datum' zoals je gewend bent.

Klik op 'Toevoegen' om de dienst op te slaan.