Rooster: Verplaatsing en verandering van knoppen

Volgen

In je roosteroverzicht zijn er een aantal knoppen verplaatst en/of hebben een ander icoon gekregen. Vind hieronder een overzicht van deze aanpassingen:

Navigatie van dag/week/maand

Voorheen was de navigatie van dag/week/maand boven je rooster zichtbaar, maar deze is nu verplaatst naar het menu van je rooster.

Oud

Nieuw

Navigeren naar huidige dag/week/maand

Om te navigeren naar de huidige dag/week/maand klik je op de knop 'Vandaag' (Vandaag.png).

Selecteren van je kalenderlagen

Waar je voorheen op een kalendericoon met vinkje ( Agendalaag.png) klikte om een menu te laten uitklappen waarin je je kalenderlagen kan (de)selecteren, klik je voortaan het blokje met de drie streepjes (burger_icon.png) om deze te openen, en op het kruisje (kruisje.png) of naast het menu om deze weer te sluiten.

Planbord

Het planbord wordt momenteel niet ondersteund in de L1NDA facelift.

Navigeren tussen dagen/weken/maanden

De pijltjes naast het kalendericoon (Navigatie.png) kunnen worden gebruikt om snel door de dagen / weken / maanden heen te navigeren.

Publiceren

Het icoon voor het publiceren van niet urgente wijzigingen (Publiceren.png) is aangepast naar de knop 'Publiceren' (Publiceren_niet_urgent.png) in de rechter bovenhoek.

Zodra er urgente wijzigingen zijn (Urgente_publishes.png) wordt de publiceer-knop roze (Publiceren_urgent.png).

Exporteren

Het exporteren van het rooster ( Exporteren.png ) vind je nu achter de knop met de drie puntjes (Export2.png)